Mijn nieuwe website is nu online!


Ga naar: www.yogiron.jimdo.com en sla deze op bij je favorieten!


==> Deze website wordt niet meer bijgewerkt en verdwijnt begin 2018!

 

 

 

Mijn India reizen

 


 


 


 

India retreat oktober 2015

Voor de 4e keer ben ik op reis/avontuur geweest met een groep gelijkgestemden. Ook deze 4e keer heb ik mooie steden bezocht. Vervolgens ben ik naar de ashram in Rikhia gegaan om daar een 12 daagse Chakra Sadhana cursus te volgen en om het ashram leven weer te beleven. 

De avonturen en de voorbereiding van deze reis kun je hier lezen: 


  


  In oktober 2005 ben ik voor het eerst naar India gereisd om swami Satyananda te ontmoeten. Hij heeft me als sannyasin in de Jignasu traditie ingewijd. Ik heb van Niranjan de spirituele naam "Ramdev" gekregen. Letterlijk vertaald, betekent dit: "de vrolijke, optimistische, die op het juiste moment hier verblijft binnen de Goddelijke parameters. Verder heb ik in India in de Satyananda Ashram een bijscholing gevolgd over diepgaande technieken zoals o.a. chakra shuddhi en Yoga Nidra. 


In het  heb ik een impressie van mijn Indiareis 2005 beschreven en ook is er een door mij geschreven recensie over het boek  gepubliceerd.

 

 

 

 

In oktober 2009 ben ik opnieuw naar India gereisd en heb daar opnieuw Swami's Satyananda, Niranjan en Satsangi ontmoet. Ik heb de cursus Prana Vidya gevolgd in Rikhiapeeth en bezocht ook de ashram in Munger. Hier werd ik door Swami Niranjan ingewijd als Karma Sannyasin. 

Klik hier voor mijn    en voor mijn  

 

In oktober 2012 ben ik voor de 3e keer naar India gereisd en heb Swami Niranjan ontmoet. Ik heb de cursus Ajapa Dharana gevolgd.

Zie enkele foto's hieronder en lees hier het: